АНГ ЭКО ЛИДЕР 

Фирма АНГ ЭКО ЛИДЕР гр. Одеса, Украйна, е надежден доставчик на метални изделия и конструкции за тежката промишленост и корабостроенето, а също така и на хранителни продукти.

Асортиментът включва:

Метални изделия: стомана (пръти и листове), различни видове тел, дискове, листове, тръби, швелери, профили, релси, фитинги.

Оборудване и резервни части: пристанищно оборудване, контейнерни и специализирани кранове, резервни части и комплекти за тях, товароподемно оборудване, оборудване за пристанищни съоръжения, оборудване за транспортиране на товари, оборудване за металургичната промишленост (различни видове индукционни пещи, стругове и оборудване, шлифовъчно и полировъчно оборудване, специализирани инструменти).Заваръчни електроди: за заваряване на високолегирана стомана, електроди за заваряване и друга продукция от дадения тип.Гарантираме качеството на продуктите, херметичната опаковка за безопасно транспортиране, приемливи цени и високо качество на обслужване.

Специализирани покрития и бои Hempel: антикорозионни и противообрастващи покрития, бои за подводната част на кораби, за баластни цистерни, за трюмове, за товарни танкери, за палуби, за основите и надстройките на корабите, за вътрешните повърхности, за резервоарите за вода, пожарозащитни покрития.

Хранителни продукти: зърнени, питейна вода, сокове, детски храни, напитки, замразено месо, сухо мляко и сметана.

    Фирмата търси партньори за реализиране на своята продукция на българския пазар.

За контакти: Тел: +38 (048) 7297118; +38(048)7297119;

e-mail: info@ang.org.ua