Кат Тех  Сървисис ЮИЕ

Picture1_000Повече от 25 години Кат Тех  Сървисис ЮИЕ е лидер в областта на безопасната и ефективна замяна на катализатори. Ежедневно съвместно с различни нефтохимически компании Кат Тех работи за подобряването на производителността и отстраняването на неоправдани задръжки.

        Предлага пълен комплекс от услуги по замяната на катализаторни системи на много нефтохимически и петролни компании в света. Кат Тех е глобална компания, която зарежда катализатори и обслужва химическата и нефтопреработващата индустрия по цял свят.

       Кат Тех Сървисис ЮИЕ има централен офис в Пасадена, щат Тексас (САЩ) и е част от «Eveready Income Fund» – фонд осигуряващ услуги в сферата на промишлените услуги и гориво; безопасност на труда и охрана на околната среда; предоставяне на оборудване под наем за разработване на нефтени находища в сектора на ресурси и производство. В продължение на повече от 25 години Кат Тех е пионер в разработването и използването на нови технологии. Като допълнение към изследователския и инженерен отдел (уникален в отрасъла) Кат Тех поддържа стратегически отношения с ключови производители на катализатори и оборудване, с цел подобряване на методите на зареждане и отстраняване на катализаторни системи, дизайн на оборудването и процедурите за безопасност.