Представяме Ви..

Историята на фирмата „Престиж-96“ АД започва на 17 януари 1996 година във Велико Търново, когато двама млади български предприемачи Антон Танев и Георги Георгиев създават фирма „Престиж-96“. Първата производствена серия е точно 96 вафли, а днес се произвеждат милиони вафли и бисквити всяка година.Портфолиото се състои от богата гама бисквити, вафли и сухи пасти, представени от марките Хипер, Споко, Троя, Ная, Траяна, Роден край, Мираж, Престиж, Насладки и Prestige Müsli. Всяка от тях се развива с цел да се предложат на потребителите разнообразие от вкусове и високо качество.

      Следват се иновациите и непрестанно се инвестира в тях. През октомври 2013 г. отвори врати изцяло новата производствена база, разположена на площ от 28 400 м². Тя се отличава с модерни и високо технологични производствени линии, както и с иновативна складова система. Контролът на качеството се осъществява на няколко специализирани нива чрез лаборатории за изследване на физико-химични и органолептични индикатори. Разполага с професионално оборудване за микробиологичен анализ и провеждане на множество изследвания, проучвания и тестове на нови продукти. В реализирането на този проект са вложени 30 млн. лева – инвестиция, с която заслужено е признанието „Инвеститор на годината” за 2012 г.

      За да се постигне това, служителите тестват многократно продуктите на всички етапи от тяхното производство – от подбирането на най-висококачествените суровини до тяхното пакетиране. И за да бъдат сред най-добрите, компанията е сертифицирана по ISO 22000: 2005, ISO 9001: 2008, IFS and HALAL.